Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Пред публика: Радина Думанян не я бива в кухнята

Радина Думанян бе домакин в кулинарното шоу „Черешката на тортата” и макар да даде заявка за изискано многостепенно меню, вечерята й започна с гаф . Гостите очакваха да бъдат поканени в нейния дом, но се озоваха в апартамент на нейни приятели.

Думанян сама издаде причината да ги посрещне там: „Това е домът на Боби и Ели, защото това е най-уютният дом, в който съм била.” Тя добави, че кулинарията й е страст, но предупреди, че не се чувства експерт в областта”, пише Клюки.нет.

Факта, че посреща в чужд дом малко подразни зрителите, които  коментираха така ситуацията: „Нито посрещане на ниво, нито подредена маса, нито готвене, нито уют, нито пък тема за разговор”, неодобриха  поведението й хората.

Добре, че беше мъжът й, който се оказа шеф готвач и на него се дължаха перфектно опечения хляб, комбинацията от сиренца, зелената салата и основното – телешко филе „Уелингтън”, да не пропуснем и пастета от гъши дроб.

Той, като истински професионалист, сътвори чудеса за вечерята. И всичко това комбинирано с подходяща бутилка вино.

За цялата тази  вечеря Левон Хампарцумян поряза актрисата и й даде по-малко точки и тя прибра само 28. А зрителите коментират:” : „Даже са много тези точки, та тя не готви!!! Поздравления за труда на мъжа й!“

Прегледана: 1410

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече