Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Зейнеб направи погача в цветове на сватба (СНИМКИ)

Гордата многодетна майка Зейнеб Маджурова направи на новородените си близначки погача като сватба. Видна гостенка на партито е била приятелката й Гала, орисниците на децата са били подредени край маса, украсена с бели и розови цветчета и са яли храна, която също е била в бяло и розово.

Зейнеб показа снимки от погачата на децата си миналия уикенд, но партито най-вероятно е направено много по-рано. За раждането на децата бе съобщено от БиТи Ви на 14 септември. Оттогава досега са изминали два месеца, а погачата по традиция се прави на 40-ия ден след раждането, пише „Уикенд“.

Суеверната майка всъщност крие рождения ден на близначките, които кръсти Василиа и София – вероятно на свекъра си Веселин и мъжа си Стоян Балевски. Но така и не стана ясно точно на коя дата са се появили децата. Бе обявено единствено, че са дошли на бял свят в началото на 9-ия месец от бременността на майка си и че са тежали по 2,7 кг., което за близначки е много добре. 3-годишната им кака се казва Мириам – любимо име на Маджурова, което вероятно има връзка с името на баща й – Мехмед. Рождената дата на по-голямата дъщеря на водещата също е обвита в мистерия. За появата на детето бе съобщено на 11 ноември 2019 г. – денят на Свети Мина, но раждането е било преди това. Точно кога, не е ясно.

Досега Зейнеб не е показала нито една снимка на децата си, но пък разкри как е празнувала първите 40 дни на близначките. Била е облечена в бяло, с много елегантна рокля, която разкрива идеалната й фигура. Водещата е изглеждала така, като че ли никога не е била бременна. Приятелката й Гала също е била в бяло, а майка й – в елегантна черна дантела и бижута „Шанел”. Останалите гостенки, които са орисали децата за късмет и здраве, не са изглеждали така разкошно, но все пак личи, че доста са се старали за вида си. Масата, край която са се черпили, е била украсена с розови рози и бяла гипсофила. Същите цветя са висели и край стените, а между тях е била разположена фигура на бял паун – не е ясно дали птицата е била изкуствена, или препарирана.

Орисниците са се черпили с трицветен крем – с бял, бежов (вероятно с ядки) и розов пласт. На масата е имало и от любимите сладки на родния елит – френски макарони, оцветени в цикламено и жълто. Били са приготвени специални тортички с бял крем и розово сладко, украсени с рози, както и бяло-розови мъфини с имената на момичетата – Василиа и София. Какви са били подаръците за новородените, майката не е разкрила.

Прегледана: 5175

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече