Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мис България ИЗБУХНА срещу родни звезди: Довчера си бърсахте краката в одрани лисици

Скандалът между Мис България 2020 Венцислава Тафкова и екоактивистите добива все по-големи размери и повлече редица известни личности у нас. След като моделката се щракна с палто от лисица, тя бе нападната не само от природозащитници, но и от родни звезди.

„Скандалите започват от сутринта“, написа преди броени минути Тафкова, пускайки в социалния си профил публикация от днешния брой на „България Днес“. В материала звезди като Диляна Попова, Азис и Радина Кърджилова са коментирали с упрек постъпката на Мис България.

„Заставам зад каузата „Да направим фермите за животни история“, защото аз лично предпочитам да нося собствената си кожа. Не искам България да се превръща в кофа, всеки сам има глава на раменете си“, възмущава се Диляна Попова.

Нападките на екозащитниците и популярните личности у нас провокираха Тафкова, според която същите тези звезди довчера са били облечени от глава до пети в кожи от зайци и лисици, а домовете им са окичени с естествени кожи.

„Откакто нося титлата „Мис България“, никой в нищо не ме е подкрепил, а дори напротив – всички очи са вперени в мен с надеждата да стъпя накриво. Въпреки целия негативизъм, който се излива върху мен, аз продължавам да съм добър пример за младите хора в България – не пуша, не пия, не употребявам наркотици. Ако най-големият ми грях е, че съм облякла палто от лисица, нека така да бъде! Същите тези известни личности, които се смятат за „екоактивисти“, довчера бяха облечени от глава до пети с палта от зайци и норки, а у дома си бършат краката в естествени кожи. Но днес е модерно да си „екоактивист“ – ами нека съм демоде!

Аз никога не съм била лицемер и заставам зад думите и постъпките си – нося палта от лисици, защото мога да си го позволя така, както в гардероба си имам и шушлякови якета, и екокожи. Това, което няма да видите в гардероба ми никога, е маската на лицемерието“.

Прегледана: 2990

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече