Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Марта Вачкова не искала да приеме, че влиза в менопауза

Марта Вачкова е имала сериозни проблеми с приемането на факта, че годините летят, а тялото остарява. 63-годишната звезда не е смеела да признае дори пред себе си, че навлиза в менопауза. Това сподели наскоро самата тя в разговор за този период от живота си.

В перименопаузата не искаме да си признаем, че идва този период. Не искаме да си признаем нито пред другите, нито пред себе си. И като че ли не обръщаме внимание.” С тези думи Марта Вачкова повдигна завесата пред начина, по който е изживяла периода преди навлизането си в критическата възраст. Тя обаче отдавна се била отървала от това неприятно чувство и вече е приела остаряването на нормален процес, какъвто то всъщност е. Както „Уикенд” вече писа, актрисата напоследък дори не счита за нужно да си боядисва редовно косата, което се вижда от всички нейни по-нови снимки.

Актрисата обаче се притеснявала от проблеми с кожата. „Вече в менопаузата виждам, че започват да се увеличават тези петънца – ние им викаме старчески петънца”, сподели тя, показвайки лунички по ръката си. Звездата цял живота се била оплаквала от мазна кожа, но сега била доволна, защото благодарение на нея има много по-малко бръчки в сравнение с приятелките си на същата възраст. Дразнела се обаче от петната, които се оказали резултат от прекалената й любов към слънчевите бани. Марта много обичала да се припича и да трупа тен и сега по кожата й започвали да избиват лунички. Допреди няколко години тя не слагала крем за лице през деня, защото лицето й лъщяло, а не обичала да слага пудра, за да го матира. Предпочитала да ходи „натюр”. Ползвала само нощен крем и крем за околоочния контур. Сега започнала да слага и слънцезащитен дневен крем, но пораженията вече били налице под формата на петна, пише „Уикенд“.

Прегледана: 2955

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече