Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Как да избелим зъбите, без да ги увреждаме

Сияйно белите зъби са способни значително да подобрят самочувствието ви. Живеем в свят, в който естетиката е приоритет и търсим бялата усмивка като своя визитна картичка. Днес ще ви разкажем как да избелите зъбите си, без да увреждате зъбния емайл.

Преди това, ако искате да разгледате повече подробности относно услугата, може да посетите следната страница – избелване на зъби софия.

Струва си да се отбележи, че всички онези домашни средства за избелване на зъбите, за които четете всеки ден в интернет, са, меко казано, неефективни. Нещо повече, в много случаи те са много вредни средства, които, освен че причиняват повишена чувствителност на зъбите, могат да разрушат както емайла на зъбите, така и здравето на венците ви.

Най-добрият съвет, който можем да ви предложим, ако искате да разберете как да избелите зъбите си, е да се доверите на професионалист. Посещението на стоматологична клиника е ключът към здрава и бяла усмивка. Ако искате да имате красиви бели зъби, се доверете на специалистите по дентална естетика, като медицинския екип в нашата дентална клиника.

Как безопасно да избелите зъбите си

Изминалото време, приемът на определени храни и лошите хигиенни навици могат да доведат до оцветяване на зъбите или до значително потъмняване на зъбите. В тези случаи професионалното избелване на зъбите е най-доброто решение. В IG Dental ви предлагаме няколко формули, които ще ви помогнат да имате бели и блестящи зъби.

LED избелване на зъби

LED избелването на зъби е един от най-добрите отговори на въпроса как да избелите зъбите си, без да ги повредите. В нашата дентална клиника в Мадрид ние използваме комбинация от лазер и LED светлина, за да постигнем зашеметяващи резултати в рамките на една сесия в нашия център. Използваме много мощни избелващи агенти, които следим по време на целия процес. Възможно е след лечението да почувствате известна чувствителност на зъбите, но след няколко дни тя ще изчезне напълно.

зъболекар

Избелване на зъби Zoom – какво представлява?

Дентална клиника IG Dental са в челните редици на зъболекарските технологии. С цел развиване на иновативно и ефективно стоматологично лечение, клиниката въвежда нови процедури, които позволяват да се подобри драстично здравето на устната кухина. При избелването Zoom се използва ускоряваща LED светлина, известна като Phillips Zoom, която подобрява резултатите от избелващия агент с до 40%. И всичко това в безопасната среда на зъболекарския кабинет.

Избелване на зъбите у дома

Ако се чудите как да избелите зъбите си у дома, трябва да знаете, че това е напълно възможно. Въпреки това, под наблюдението на специалист по орално здраве. В нашата дентална клиника ви предоставяме специални шини, в които трябва да поставите избелващия гел, който ви предлагаме. Нашите специалисти ще ви кажат колко време трябва да носите шините, за да постигнете безопасни и качествени резултати.

Този вид избелване на зъби е по-бавно от това, което извършваме в IG Dental с помощта на LED светлина. Това се дължи на факта, че избелващият гел е с по-малка мощност, за да се гарантира безопасността му при амбулаторна употреба.

Комбинирано избелване на зъби

Един от любимите ни варианти за избелване на зъбите с отлични резултати е комбинирането на лечението в денталната клиника с поддръжката у дома. След лечението в IG Dental ще ви дадем шините с избелващ гел, за да можете да продължите процедурата у дома.

Зъбни фасети

Важно е да знаете, че някои петна по зъбите се премахват много трудно, а в някои случаи е невъзможно. Когато се съмнявате как да избелите зъбите си, ви съветваме да се обърнете към вашия зъболекар, за да може той да оцени усмивката ви и да определи най-добрия начин за постигане на отлични резултати. Ако петната по зъбите ви са много дълбоки, поставянето на фасети е окончателно решение.

Домашни средства за избелване на зъбите

С течение на годините интернет се превърна в огромен източник на информация с всякакви домашни средства за избелване на зъбите. Лошата новина е, че нито едно от тези средства не действа. Всъщност в някои случаи те могат да бъдат изключително вредни за здравето на зъбите ви.

Прегледана: 3390

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече