Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мечтата й пропадна! Отрязаха любовница на Ал Бано в „Гласът на България”

64-годишната певица Мариана Пашалиева, която е сочена за любовница на италианската легенда Ал Бано, се провали в „Гласът на България”. Дамата е изпълнител с голям международен опит и солидна професионална подготовка. Тя споделя, че през целия си живот е искала само да пее и над 15 години е посветила на оперното изкуство, пише Уикенд.
По-интересното е, че въпросната екстравагантна дама е била любовница на един от най-великите италиански певци – Ал Бано. Не е ясно кога двамата са имали вземане-даване, но се предполага, че са започнали тайна връзка по време на брака на Ал Бано с телевизионната водеща Лоредана Лечизо, от която той има две деца.
Мариана Пашалиева призна пред камерата на БиТи Ви, че се е запознала с италианския певец през 2005 г., когато той е бил у нас. Ал Бано и Пашалиева си допаднали и със задълбочаване на връзката им тя получила предложение от него да направят дует. Така двамата изпели известната му песен „Либерта“, която има и свой видеоклип. По-късно италианският корифей и нашенката се разделили, но явно по грозен начин, защото Мариана разкри че сериозни катаклизми в личния й живот са и докарали големи здравословни проблеми.
Тя не пожела да даде подробности, но призна че е изпаднала в тежка депресия и е загубила желание за живот. Така 10 години спира да пее и единственото, което я свърза с любимата й професия, е гледането на музикални тв формати. Мариана започва да сънува как се явява в „Гласът на България“ и даже знае коя песен ще представи. Събира смелост, започва усилени репетиции и се записва с ясното съзнание, че може да бъде баба на конкурентите си. За съжаление нито един от съдиите не се обърна и Пашалиева безславно напусна шоуто.

Прегледана: 2010

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече