Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Заклет ерген! Сашо Кадиев излъгал Чоева за брака

Сашо Кадиев може и да е лудо влюбен в Ивелина Чоева, но май няма никакво намерение да застава пред олтара с нея. Не го направи с майката на детето си Таня Тончева, въпреки че двамата живяха на семейни начала близо 10 години. По всичко изглежда, че и сега няма да промени решението си, пише Блиц.

Дали пък моделката не иска вече да се види в бяла сватбена рокля, на това се чудят последователите й в социалните мрежи, особено пък, след като видяха колко много й отива да държи букет в ръцете. На скорошна снимка с Кадиев, брюнетката потвърждава точно това.

Слуховете все по-упорито твърдят, че синът на Катето Евро е от мъжете, които предпочитат да си останат заклети ергени, отколкото да сложат халка на пръста си. На това вече не се надявала и майка му.

Както знаем обаче, всяко правило търпи изключения – така, както всеки си намира майстора и само времето ще покаже дали тази роля в живота на Кадиев ще изиграе именно Ивелина Чоева. Наскоро на въпрос от Катето дали пък няма да се ожени все пак за любимата си, той прибързано отговори с „Да“, но явно е излъгал, или поне засега не загатва да има подобни намерения.

Прегледана: 2385

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече