Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Преслава на семейна ваканция в Бодрум - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Преслава на семейна ваканция в Бодрум

Чудна ваканция подариха Преслава и мъжът й Павел на дъщеря си Паола. На почивка са в турския курорт Бодрум заедно със сестрата на Преслава – народната певица Ивелина Колева, и нейното семейство. Голямата компания е избрала хотел, прочут с водните си забавления и приказна атмосфера, наподобяваща тази в „Дисниленд”.
Нощувките започват от около 1000 лева, но пък настаняването е на ултра олинклузив и отзивите са впечатляващи. Не само за храната, обслужването, стаите. В комплекса има няколко открити басейна с 33 водни пързалки и увеселителен парк, в който децата могат и да участват в различни занимания, за които се издава сертификат. 5-звездният хотел разполага с два плажа, три ресторанта, 10 бара, Спа комплекс, тенис корт и игрища за футбол и баскетбол, пише Уикенд.

Няма съмнение, че Преслава и сестра й Ивелина са избрали тъкмо този хотел за съвместната си ваканция, заради дъщерите си. Малката Паола се радва на приказната атмосфера в детския комплекс към хотела, а дъщерята на Ивелина, която е по-голяма, се забавлява с водни забавления за по-големи. Певиците споделиха и кадри от впечатляващото шоу с невероятни акробатични номера, което са гледали в една от вечерите си в Бодрум.  
„Друго си е на 32 градуса”, написа Преслава към снимка, за която позира покачена на люлка над водата.

Прегледана: 5605

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече