Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Неда Спасова подкрепя кучетата в Мездра

Младата актриса Неда Спасова, нашумяла като сестра Кая Райкова в сериала на Нова тв „Откраднат живот”, подкрепя бездомните кучета в Мездра. Тя участва във фотосесия за благотворителен календар. Парите от продажбите му ще отидат за създаване на приют за четириногите. „Защо подкрепям? Защото държавата я няма за животните. То за хората отсъства, какво остава за животните…”, коментира Неда, пише Уикенд.

Тя описва мястото, на което четириногите се отглеждат сега: „настоящото пространство е просто място с покрив, което не покрива нуждите на кучетата”, обяснява звездата, която в момента участва в друг сериал на Нова тв – „Братя”. Според нея хората, които в момента се грижат за кучетата, правят и непосилното, за да им помагат.

„Отделят от собственото си свободно време и средства. Разчитат на добри хора и дарения. Оказва се, че вече никой „отгоре” не им помага. Общината в гр. Мездра им осигурявала част от храната, най-големият разход, но вече не…”.

Същата организация се подкрепя и от друга звезда от „Братя” – младият актьор Алекс Иванов, който изпълнява ролята на Сандо.

Прегледана: 960

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече