Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Интересът клати феса! Майката на Мария ги сдобрява с мъжа й

Мама Йорданка нагушка зетя Мирослав, гостуваха й с щерката в Стара Загора

Йорданка, майката на Мария, нагушка зетя Мирослав в Стара Загора, където живее. Възможността й се паднала преди дни, когато певицата й гостувала с третия си съпруг.

„На гости на мами. Обичам ви!”, написа изпълнителката на „Ще те побъркам” към кадъра, за който майка й Йорданка се е увесила на врата на зетя. Той явно се забавлява, защото се е ухилил широко, докато тя е примижала с очи от задоволство, пише Уикенд.
Кадърът светкавично предизвика коментари, отнасящи се най-вече до щедростта на Мирослав. Дали пък майката на Мария не се опитва да спечели благоразположението му? Открай време се говори, че Йорданка живее нашироко покрай щерка си и наравно с нея си позволява луксозни стоки и скъпи почивки.

Тъй като не е известно Йорданка да е забогатяла в последните години, предполага се, че е винаги модерна, защото вероятно доизносва маркови дрехи, обувки и чанти, преотстъпени от известната й дъщеря, която винаги държи да е в синхрон с актуалните тенденции. Освен това Мария няма как да повтаря тоалети, с които се е показвала по участия и клипове.

Фолкпевицата е глезила майка си и с луксозни ваканции. Йорданка неведнъж е пътешествала с Мария и актуалния й мъж. Преди Мирослав, това бяха Димитър Андонов, от когото Мария има дъщеря Марая, и Християн Гущеров, който после се ожени за Светлана Василева. Към Йорданка и Мария често се присъединяваше и Ирена, сестрата на певицата, преди да се омъжи и да стане майка.
Откакто е с Мирослав обаче, Отварачката все по-рядко си позволява да кани майка си на семейните почивки. Певицата и мъжът й тази година пътуваха няколко пъти, като все бяха сами или с децата – дъщерята на Мария от първия й брак и двете деца на Мирослав от предишната му връзка.

Йорданка, която не е първа младост, но продължава да впечатлява с визия, може и да не пътува толкова вече с дъщеря си, но пък са заедно на почти всички празници.
„Най-любимата жена. Мами!”, написа Мария към кадър на майка си.

Прегледана: 3820

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече