Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Дълбока връзка! Натали Трифонова е неразделна с майка си

„Тя е най-добрата ми приятелка!”, казва синоптичката, двете често пътуват заедно

Натали Трифонова е неразделна с майка си Ванина, която е зъболекар. Двете са си толкова близки, че в отношенията им няма теми табу. Всичко си споделят като най-добри приятелки, за каквито се приемат. Често прекарват време заедно, като поне веднъж в годината се отправят на пътешествие по женски. Ходили са в Монте Карло, в Дубай, в Куба, но за лятната си почивка най-често избират любимата си дестинация Гърция. „Ние много обичаме да пътуваме двете и често го правим”, споделя хубавата Натали, чиято прабаба е гъркиня, пише Уикенд.

Майка и дъщеря винаги са имали силна връзка. „Тя е най-важният човек в живота ми”, отсича синоптичката на Би Ти Ви, която води и предаванията „CoolT” и „Геймър”. За тази близост вероятно е повлияла и ранната разлъка на родителите й. Ванина била едва на 21 години, когато родила дъщеря си. Ранният брак с бащата на Натали обаче се изчерпал във времето, сподели майката преди години в предаването „Търси се”, когато дъщеря й бе гост. Разводът калил по някакъв начин Натали. Така че тя никога не е била разглезена. От малка била отговорна и реагирала трезво във важни ситуации. „Нейното мнение ми е най-важно, когато трябва да взема решение в трудна ситуация”, каза майка й.

Натали изобщо не преживяла тежко развода на родителите си, макар че била малка, в трети клас, когато се решили на тази стъпка. Баща й все пак й липсвал, тъй като заради работата си често пътувал извън България. Не винаги бил до нея, когато Натали имала нужда, така че в повечето случаи разчитала на майка си. „Тяхната раздяла на мен не ми се отрази толкова дълбоко емоционално да изпадам в състояния да не се чувствам добре, благодарение на нея. Тя успяваше да ми дава цялата любов, цялата грижа, за да не чувствам тази липса”, споделя Натали. Тя си дава сметка, че все пак в онези трудни години на майка й никак не й било лесно да се справя сама с малко дете.

Още от хлапе синоптичката приема майка си за най-близката си приятелка. Такива са отношенията им до днес. Няма нещо, което майка й да не знае за нея и съответно – Натали за родителката си. „Преминали сме тази граница майка-дъщеря. Ние сме в друга територия, в територия на едно много сериозно приятелство. Наистина нямаме тайни една от друга. Знам, че мога да й споделя всичко и ще получава подкрепа от нея. Тя също може да ми сподели всичко”, казва красавицата.

Синоптичката никога не спестява нищо на майка си. Дори с риск да я разтревожи. Причината е, че заради силната им връзка, родителката й винаги усещала, когато премълчава нещо. „Става по-лошо, защото се притеснява, като усеща, че не казвам останалото”, казва Натали.

Най-голямото изпитание, през което двете преминали, било преди години, когато катастрофирали с АТВ по време на традиционната си почивка в Гърция. Тогава били на гръцкия остров Миконос. „Блъснахме се с мотор. Това са най-страшните дни в живота ми”, признава Трифонова. След удара, тя видяла майка си в безсъзнание на земята. Спрели коли, наизкачали хора, някой се обадил на тамошната Бърза помощ. Линейката дошла бързо.

„Светът ти се срива в тези секунди”, споделяла е Натали през сълзи за момента, в който стояла до майка си, молейки се да дойде в съзнание. Помислила си най-лошото. И заради шока и тревогата, минутите, които изминали, докато Ванина се свести, й се сторили безкрайни. Когато майката на синоптичката дошла в съзнание, била неадекватна заради удара в главата. Натали я питала дали знае къде са. Не, отговорила майка й. Повтаряла само, че й е студено. Ванина прекарала пет дни в болница. Още тогава, а и когато се върнали в България, щерката разговаряла с всички лекари, близки до семейството им. Първо се чула с баба си, която е лекар. Искала да се консултира за травмата на майка си, да разбере какво трябва да се предприеме за бързото й и сигурно възстановяване. За щастие тъкмо така се случило.

„Тя ми е всичко. Не си представям живота си без нея”, категорична е Натали Трифонова. Случката я променила. Без да го цели, синоптичката стеснила кръга от хора около себе си. Контактувала само с най-близките си, на които знае, че може да разчита.

Труден период за двете бил и този, в който дългогодишният приятел на хубавицата Доан Хасан станал донор на баща си. Възрастният мъж имал нужда от трансплантация на черен дроб. Сложната операция продължила 12 часа и била изпитание за всички. Натали била неотлъчно до Доан и семейството му, вдъхвала им кураж и сили. За щастие, всичко преминало успешно.
Натали и Доан се познават от четвърти клас. И за двамата това е първа любов, но не само заради това е и толкова значима. Неведнъж са се разделяли, но силните им чувства винаги им помагали да намерят път обратно един към друг. Връзката им продължила няколко години с прекъсванията. Причина за разделите им била ревността. И двамата я проявявали, като в периодите, в които не били заедно, имали други връзки, но в крайна сметка се убеждавали, че са един за друг и пак се събирали.

В последните години се говори, че окончателно са сложили край на любовта си, макар че си оставали близки. След края на тази връзка, Натали бе спрягана за гадже на футболиста Милан Адамович. По-късно пък се появи слух, че синоптичката има връзка с друг футболист – Антонио Аниете. Самата тя избягва да коментира личния си живот. Преди пандемията, в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, Натали, която бе гост в предаването, не отрече, когато водещият спомена имената на спортистите като нейни бивши гаджета. „Най-добрият ми приятел казва, че имам афинитет към мъже със странни имена и си харесвам такива”, отвърна Натали през смях.

Прегледана: 3605

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече