Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Все пак ще го направи! Галена се готви за трето дете

„На три диети съм, защото с две не мога да се наяждам”, признава певицата

Мисълта за трето дете не е чужда на Галена и мъжът й – бизнесменът Галин. И приятели често им подхвърлят идеята, но двамата все още не са се решили. Галена и Галин, които нямат брак, но пък връзката им се смята за една от най-стабилните, имат двама сина. Големият Стефан се увлича по компютърните науки и тази есен започва да учи в Американския колеж във Велико Търново, а малкият Александър ще е в предучилищна, пише Уикенд.
     
„Как хубаво ще е да разцъфне едно малко момиченце във вашето семейство”, казвали приятели на Галена и Галин. „На този етап – не! Занапред, живот и здраве да е, ако се случи – със сигурност”, сподели певицата в интервю за „Тази неделя” по Би Ти Ви.

Въпреки че е доста заета с работата си, Галена е силно ангажирана със синовете си. Сред големите й вълнения напоследък е стартът на новата учебна година. Певицата държи да участва във всеки етап от подготовката, включително подготвянето на учебниците и всичко неостанало, което ще им е необходимо за първия учебен ден.

„Предстои нещо ново за нас двамата с Галин, като родители”, сподели звездата. Тя се старае да прекарва възможно най-много време със семейството си, но никога не е достатъчно. Затова често пренебрегва почивката си. И да се прибере рано сутринта след участие, Галена винаги е готова да стане само след два-три часа сън, за да каже „добро утро” на мъжа си и синовете си.

„Когато мога да направя за децата ни нещо, което ще ги зарадва, макар и една закуска, винаги бих го направила, независимо в какво състояние съм”, каза тя. Фолк звездата е изрядна домакиня и талантлив кулинар. Синовете й даже веднъж предложили повече да се поръчва храна, вместо майка им да готви всеки ден. Баща им пък бил още по-добър готвач. Големият им син Стефан също умеел да готви. Малкият Александър харесва най-вече да участва в месенето, когато майка му подхване да прави питка.

Въпреки че обича работата си и срещите с публиката, понякога се налага Галена да си вземе почивка. „Имам нужда понякога от почивка, защото цялата тази енергия, която изразходвам, организмът си иска своето, иска почивка”, каза певицата. Така обясни и неочакваната промяна в графика си преди месец, когато се разболяла, и трябвало да отложи някои изяви. Почивала си добре, гледала филма за Елвис – два пъти и двата плакала.

Галена не коментира последните слухове, че е припаднала и затова е отложила свое участие. Клюката веднага бе обвързана с другата, че отслабва с инжекции за диабетици, каквото мода има сега. Певицата не удостои с коментар и тази тема. За поддържането на фигурата си Галена каза през смях: „На три диети съм, защото с две не мога да се наяждам”.

Самата тя все още се вслушва в съветите на майка си, макар да е голяма и вече със стабилен опит в шоубизнеса. „Тя ми е голяма опора и морален компас”, призна Галена. Когато прави нещо, винаги си представя първо как би реагирала майка й. Сигурна е, че същата реакция ще имат и почитателите й. Важна й е тази предварителна преценка, защото като артист, Галена понякога се увлича по мода и провокации. „Критикува ме, когато има за какво”, сподели хитовата певица.
Майка й вече не й правела забележки за жълтини. Отвикнала. На Галена така й е по-добре, защото е ангажирана с различни неща и не иска да се обременява с чуждата фантазия. Към днешна дата родителката й изказвала мнение и за облеклото й. „Гале много ти е къса роклята?”, казвала й понякога, а друг път пък я насърчавала: „А, така, много си хубава с тази рокля. Носи късо, докато можеш да носиш”.

Галена е щастлива, че родителите й и брат й много се гордеят с нея. Радва се и на добри приятели, някои от които са такива още от детството й. „Не съм човек, който забравя”, каза певицата по отношение на другарите си от преди славата. Допълни, че една от близките й приятелки е още от детството й, съседки са в родния си град Смядово и продължават да са все така близки.

Прегледана: 5245

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече