Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ванко 1 отряза сина си за кандидат снахата

От седмица насам най-тиражираната новина в лайфстайл медиите е свързана с личния живот на сина на Ванко 1. Упорито се твърди, че наследникът на рапъра е лудо влюбен и сериозно обвързан с носителката на титлата „Лейди България“ Карина Атанасова.

Двамата са били забелязани да демонстрират любовта си в пловдивски клуб, по време на партито за рождения ден на Петър. Според клюкари отношенията между баща и син Главчеви в момента са особено обтегнати, заради настояването от страна на Петър, Карина да бъде час по-скоро назначена на работа в стоматологичната им клиника V1 Dental Clinic. 

И макар до преди дни да бе актуална обява за длъжност „рецепционистка“, Ванко 1 бил категоричен, че в неговата клиника ще работят само и единствено професионалисти. На няколко пъти вече той споделя, а дори и в национален ефир, че приоритет му е пациентите да получат най-доброто обслужване и лечение. 

Това била и причината да попари мераците на сина си за професионалното бъдеще на проекто снахата. 

„Това е изключително реномирана клиника, а не е бащиния!“, беснеел Ванко пред свои приближени. 

Той бил категоричен в преценката си и след ден вече във V1 Dental Clinic на рецепция бе назначена друга пловдивска красавица. 

Прегледана: 4095

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече