Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ванко 1 работи с най-красивите зъболекарки

Бизнесменът и екс певец като в „Ангелите на Чарли“ 

Рапърът Ванко 1, който от скоро се изявява като бизнесмен в сферата на денталната медицина, може да се похвали с изключителни красавици в своята клиника – V1 Dental Clinic

Усетът му към интелигентни и същевременно красиви дами се потвърждава реално, предвид хубавиците, които работят за него. 

Като се започне от визията на творческата му половинка – д-р Нели Иванова, та до денталните асистентки, които спокойно могат да се явят на конкурс за красота. 

Наред с настоящите хубавици, Ванко 1 обявява още две работни позиции. 

Блондинки, брюнетки, не е от значение, но за позициите „рецепционист“ и „дентален асистент“, Ванко 1 споделя, че търси съчетание: „умна и красива“, „харизматична“, комуникативна и интелигентна. 

Настоящите са именно такива, а сред тях е и дъщеря му – Ивана, която краси рецепцията. Обемът на работа обаче налага назначаване на поне още две дами с подобни качества. 

В instagram профила на клиниката активно тече обява, от която става ясно, че кандидатките могат да изпратят своето CV на [email protected]. Кандидатури валят и в коментари под постовете, където основно се четат суперлативи и благодарности относно работата на д-р Нели Иванова. 

А всички ние трепнем в очакване да видим следващите хубавици, които екс рап изпълнителят ще селектира.

Прегледана: 6075

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече