Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Седна си на мястото! Цветанка Ризова се омъжи тайно

Водещата на „Лице в лице” се появи с венчална халка

Цветанка Ризова изненада зрителите с брачна халка. Журналистката май е сключила тайно брак с половинката си – адвокат Красимир Недев. Водещата на „Лице в лице“ се появи с венчална халка в последното си предаване преди да излезе в лятна отпуска.

Тв водещата досега никога не е носила каквито и да било пръстени, а с новото си бижу, поставено на безименния й пръст на дясната ръка, където традиционно се носят брачните халки, тя направи открит намек, че е минала под венчилото на 57-годишна възраст. Най-вероятно бракосъчетанието се е състояло в тесен семеен кръг и е било през юли.

Красимир и Цветанка са заедно от около година. Адвокатът оповести връзката си с журналистка в началото на годината, като публикува във фейсбук тяхна обща снимка, на която позират върху неговия мотор. Недев е запален рокер, който дори е убедил любимата си да започне да харесва возенето на две колела.

За първи път водещата на „Лице в лице“ и адвокатът бяха засечени заедно от миналото лято, когато журналистката заведе новия си любим на премиера на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, която беше представена в двореца „Врана“. Двамата са неразделни вече година и много щастливи, издават от обкръжението им. В приятелското им обкръжение попадат и редица знаменитости, сред които е Васил Найденов.

Тв водещата била сигурна, че най-после е намерила любовта на живота си и се носела на крилете на любовта. Силните чувства на двойката са ги мотивирали да станат законно семейство.

Красимир Недев има две деца от бившата си жена. Цветанка пък има син от бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото се радваха на дългогодишен щастлив брак, но се разведоха преди няколко години, защото телевизионерката се залюби с доктор Веселин Йолов, който бе с 12 години по-млад от нея.

Двамата няколко пъти бяха заснемани заедно, но приключиха връзката си след около 2-годишен романс, като не стана ясна причината за края на отношенията им. Преди време слуховете спрягаха Ризова за интимно обвързана с Валери Симеонов, но и двамата категорично отрекоха това да е вярно.


Прегледана: 1810

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече