Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Българската Лара Крофт бори множествена склероза

Множествена склероза застигна Габриела Мартинова

Ослепителната сървайвърка Габриела Мартинова, която е копие на героияната на Лара Крофт, води борба с подла болест.  Момичето не пада духом и сполучливо се опитва да преодолява последствията на множествена склероза, пише Plovdiv24.bg.  Габи е уверена, че може да се оправи със заболяването, като ползва плодолечение. Куражът я движи напред и има вяра мощно, че ще пребори подлата болест.

Оказа се, че Габи е знаела за тази диагноза надалеч преди да се запише във втория сезон на „Сървайвър „. Въпреки това тя съумя да покаже мощна воля и доста физически и душевен умения по време на игрите, дружно със своята близначка Биляна. Нещо повече – записва се да взе участие и в шестият сезон на „Фермата“ през 2020 година.

Дни преди влизането й във “ Фермата “ астроложка я предизвестява да пази ставите си поради съдбовна класификация на планетите. Въпреки това тя дава поръчка във визитката си, че страхът е положение на духа, което би трябвало да се надскача и побеждава, че тя не бяга от борбата, а се хвърля в нея като същинска Лара Крофт.

Още при започване на сезона обаче, Габриела открива, че към този момент въобще не може да стъпва на левия си крайник, поради което се постанова незабавно да бъде откарана в болница. Тогава всички считат, че болката е поради травма. Тя напусна „Фермата “ за обширен медицински обзор, който дефинира сериозността на травмата й. А диагнозата е безапелационна – посочената за най-силна измежду дамите във риалитито Габи би трябвало да напусне шоуто и да претърпи интервенция.

Освен с безспорна хубост, момичето се отличава и с любовта си към високите скорости. Тя е шампионка по мотокрос в клас “ Ендуро “.

Българската Лара Крофт – Габриела кара още сноуборд и уейкборд. Габриела е и шеф на фешън компания. Определя се като мъжко момиче, което търси адреналин и завършения. Има красиво детство, надалеч от цивилизацията, в Кърджали. Баща й непрекъснато провокира дъщерите си, като ги кара да се катерят, плават, да разчитат звездите и да търсят съкровища.

Днес някогашната сървайвърка назовава заболяването си положение, което е уверена, че е краткотрайно. Тя е уверена, че напълно скоро е денят, в който ще се оправи с трудността и ще излезе победител от тази изтощителна борба.

Прегледана: 2825

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече