Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Фурия! Гери Дончева роди, тайно се омъжи и хукна по… ресторанти

Тв водещата Гери Дончева се похвали, че е станала майка на малката Мария Магдалена. 37-годишната бивша моделка изненада всички с новината, тъй като до последно криеше вестта, че е бременна.

„Тази малка госпожица е нашето ГОЛЯМО чудо! Нашата Мария Магдалена се появи изненадващо доста преди термина, все пак здрава, силна и съвършена! Госпожицата се роди цели 47 см, тегло 2,720 грама, в 01,44 часа на 16 юли 2022 г. Съпругът ми и аз сме много, много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички „замесени в проекта”. Маги и аз се чувстваме чудесно и очакваме благоприятни резултати от кръвните изследвания за да се приберем вкъщи. Най-хубавото тепърва предстои“, написа младата майка, като с публикацията си издаде, че вече е и омъжена.

Мъжът й Емил има две деца. Гери упорито криела своята бременност, защото имала усложнения и през последните месеци предимно си почивала, а пред приятели все измисляла някакво оправдание, за да не се види с тях, пише „Уикенд“. Веднага след изписването на малката Мария Магдалена, майка й хукна по фризьори, разкрасителни процедури и ресторанти, което озадачи последователите й.

„Булката със сиренето”, както стана известна Дончева, предизвиква завист у други родителки и с факта, че вече тежи колкото преди да забременее. Тя е успяла да стопи излишните килограми само за 10 дни.


Прегледана: 5140

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече