Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Ванко 1 пусна холивудски усмивки на лизинг - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ванко 1 пусна холивудски усмивки на лизинг

Новооткритата дентална клиника V1 Dental Clinic, чийто собственик и мениджър e R&B изпълнителят Ванко1, отвори официално врати едва преди 2 седмица, а вече се налага като лидер в този бранш.

След като екипът впечатли цяла България с благородната си инициатива – “Благотворителен понеделник”, в помощ на социално слабите хора, нуждаещи се от стоматологично лечение, то следващата иновация, идваща от V1 Dental Clinic е “усмивка на лизинг” или с други думи вече финансовите условия не са пречка всеки да има съвършени зъби (циркониеви корони) буквално на мига.
За да превърне тази услуга в масово достъпна, Ванко 1 и екипът му предоставят революционно финансиране на процедурите – зъби на изплащане. Всичко се осъществява за секунди, докато пациентът си стои на стоматологичния стол, родна банка му отпуска кредит. Така първо се усмихваш, а после изплащаш.
Пълните условия на кредитиране ще научите на рецепцията на V1 Dental Clinic, или в контактната форма на www.v1clinic.com
Креативният рапър обещава да не спира до тук с надграждането в денталния бранш и инвестира в изключителни скъп скенер, единствен по рода си, който да прибави още една звезда към нивото на клиниката му.

Прегледана: 4580

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече