Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Джулиана Гани бременна в Палма Де Майорка? (ФОТО с коремче) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джулиана Гани бременна в Палма Де Майорка? (ФОТО с коремче)

Издайническо коремче показа Джулиана Гани по време на почивката си в Палма де Майорка.

Моделката даде повод да се заговори, че май е бременна. Прави впечатление, че синия й бански прикрива именно набъбналото коремче. Не случайно блондито е избрала цял, а не бански от две части както е правила обикновено, за да не й личи, че очаква втората си рожба.

Явно силиконката все още не иска да обявява официално новината, но от снимките, които качва напоследък се забелязва тенденцията да подбира кадри, на които прикрива корема си, пише „Хотнюз“.

За евентуалната бременност на екзотичната красавица се заговори още в началото на връзката й с полицая Теодор Гецов. Тогава Гани публикува две-три сторита, в които отговаря с недомлъвки на въпроси от фенове, в които директно я питаха дали е бременна. И ако в този момент щастливата новина едва ли е била нещо повече от блъф, то с днешна дата влюбените май наистина са направили „белята“.

В действителност има причина бащата на очакваното бебе Теодор да сияе от щастие. Хора от обкръжението му, твърдят, че през последните месеци той буквално лети от щастие. Ако това е основната причина, то се предполага, че Джулката е някъде в четвъртия месец и скоро трябва да е разбрала и пола на бебето. Надяваме се скоро да разберем дали наистина първородната й рожба Давид ще си има братче или сестриче.

Прегледана: 8730

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече