Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Антония Петрова роди втори син! Вижте как го кръсти

„На уникалната дата 07.07.2022 по напълно естествен начин, с нормално раждане се роди Ивайло Батинков-син! Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на д-р Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа“, написа в инстаграма си Антония Петрова.

Мис България 2009 не пропусна да благодари и на таткото бизнесмена Ивайло Батинков, който присъствал на раждането и я държал за ръка.

„Благодаря ти, че преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето“, реди похвални думи за мъжа си Петрова.

Още преди няколко месеца се появиха cлуxoвете, че миската е бременна, но тя така и не пожела да коментира това. Антония се снимаше от различни кътчета на света, но винаги слагаше нещо пред корема си, пише „България Днес“.

Докато не се случи щастливото събитие, красавицата не пусна и една снимка в цял ръст. След раждането и изписването си обаче тя все пак пусна снимка с огромен корем, на която се вижда, че вероятно са били последните седмици от бременността. Двамата са много щастливи.

Прегледана: 5880

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече