Силвена Роу, която напоследък е в доста добра форма, разкри тайната на своето отслабване. Сутрините й започвали с голяма чаша вода, в която изцеждала сока от резен лимон. След това пиела зелен чай. Понеже не го харесвала много силен, ползвала едно пакетче по три пъти.
Първата чаша била след водата с лимон, втората – по-късно преди обяд, а последната – следобед. След чая пиела смути от боровинки и нар.
Топ готвачката съветва феновете си да ядат всички лилави продукти – на първо място боровинките, защото са изключително полезни за здравето. Около 3-4 часа следобед тя слагала на масата си голяма порция храна, съставена основно от зеленчуци. Към тях добавяла съвсем малко въглехидрати – ориз, картофи или пълнозърнест хляб, като изключвала продуктите от бяло брашно. Ядяла и малко протеини – месо, риба, яйца или млечни продукти, пише „Уикенд“.
На ден си позволявала само 80 грама протеин, а месо ядяла веднъж седмично. Държала обаче на качествените мазнини, особено на зехтина. След тази голяма порция храна спирала да яде, чай пиела още два-три часа след храненето и приключвала с течностите, за да не разваля съня си с ходене до тоалетна по нощите. Лягала си с кокошките – най-късно в 9 часа вечерта. Затова ставала с първи петли.
Спортът й се състоял основно от ходене пеша по 7-8 километра на ден, йога и тренировки с гребен тренажор в дома й. Благодарение на всичко това до момента е успяла да свали 6 килограма – „бавно, но славно”, както се изразява самата готвачка. Искала да отслабне с още 6 кила.
Прегледана: 8635
Коментарите са затворени.