Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Цвети Радойчева се раздели с мъжа си: Не ме разбираше, не чувствах подкрепа (Подробности)

Наскоро Цвети Радойчева участва в „Черешката на тортата“, където редом с кулинарните си шедьоври сподели една доста изненадваща новина.

Оказва се, че певицата се е разделила с бащата на 5-годишната си дъщеричка Ванеса. Причината обаче, не е свързана нито с изневяра, нито с ревност, както обикновено се случва.

Изпълнителката сподели, че просто не се е чувствала подкрепяна и разбирана като жена. По думите й, когато изпаднала в нелека следродилна депресия, която включвала паник атаки и тревожни състояния, бащата на детето й се отнесъл с неразбиране към нея.

Не говорел и не искал да споделят заедно за важните неща във връзката и възпитанието на дъщеричката им. Във времето нещата били придружени и от голяма доза неуважение от негова страна, затова поп изпълнителката решила да сложи край на личните им взаимоотношения.

Цвети Радойчева обаче, не страда за провалената си връзка, защото се е заела да твори нова музика. Съвсем скоро излезе и най-новата й авторска песен „Love in Sofia“, по нейна музика, текст на Йордан Гергов, аранжимент Росен Стоев, пише Блиц. Режисьор на атрактивното видео е Радина Миленчева, а проекта е осъществен с подкрепата на на Национален Фонд Култура. В песента Цвети разказва за любовта между двама влюбени, която пламва в София. От известно време ангелогласната певица се изявява и като актриса и е безкрайно щастлива от новото си амплоа.

Тя играе главна роля в постановката „Белият гарван “ на режисьора Ивайло Спасов и заедно със своята колежка Цветелина Маринова разкриват истината за днешната реалност.

От септември Цвети Радойчева ще представи и свой мюзикъл, в който ще се превъплъщава в различни образи на български и чуждестранни певци.

Прегледана: 1695

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече