Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Цяло лято Мария Силвестър и Караджов снимат „Бригада нов дом“! Завръща се наесен - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Цяло лято Мария Силвестър и Караджов снимат „Бригада нов дом“! Завръща се наесен

Наесен отново ще гледаме Мария Силвестър като водеща на обичаното предаване „Бригада нов дом“, стана ясно от самата водеща. „Галерия“ научи, че през цялото лято Мария вместо да си почива, ще снима новия сезон заедно с бригадир Караджов и останалите момчета, за да сбъдне мечтата за преобразен дом на десетки семейства.

Идеята да помага не й е чужда, защото и в миналото си в свои репортажи красавицата се е сблъсквала с доста тежки съдби. „Заради предаване за БНТ съм живяла в ромска къща за пет дни. Това беше много сериозен опит за мен. Не че условията ме притесняваха, аз съм свикнала на всичко, по-скоро си дадох сметка и изтрезнях. Ние сме в един въображаем свят на лайкове и на фейсбук истории, а в един момент живият живот е много разнообразен и е хубаво да се чуват всички езици, метафорично казано.

Беше ме впечатлил преди време един клошар, който е издънка на богат комунистически род. Той живееше пред градинката на Народния театър в една шахта и наричаше себе си кметът на градинката. Беше уникален и много интелигентен, с невероятно богат речник. Взимала съм интервю и с едни алкохолик в една пещера, иначе не искаше да говори с мен. Как опазихме камерите – не знам, но се заврях в пещерата, където се оказа, че има водопад. Преди това не бях виждала нещо подобно и беше страхотно“, споделя тв водещата, която не изключва възможността някой ден да осинови дете.

Така семейството й преди години вземат четиригодишно момиченце, чиято майка загива при пожар. По това време майката на Мария работи в държавно учреждение, където се обаждат за cирачето. „То нямаше къде да отиде, майка ми я доведе уж за няколко дни, а тя остана при нас завинаги. Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, защото тя не искаше. Тя вече е голяма и дори има свои деца“, призна преди време тв звездата, която е любимка на малки и големи.

Прегледана: 4405

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече