Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Венета Райкова се поддържа във форма за младите лъвчета: Спя само с красиви мъже

Доскоро Венета Райкова отричаше спорта и наблягаше на вкусната храна. Казваше, че стройната си фигура дължи на добрите гени, но с напредването на възрастта явно те не са достатъчни. Писателката и водеща е започнала усилено да тренира. Тя признава, че всеки ден  бъхти по 1 час на бягащата пътека, за да бъде във форма за младите лъвчета, които топлят леглото й.

„Както може би знаете, след развода спя само с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 до 40 години, с плочки на корема и отлична визия. Затова всеки ден се качвам на пътеката – трябва да поддържам външния си вид, няма да се излагам с отпуснати телеса!”, сподели звездата.


Устатата блондинка е на 48 години, но не е изоставила интимния си живот и редовно си намира мъже за секс. По думите й ги предпочитала по-млади от нея и добре сложени. Райкова не търсела сериозна връзка и нямала намерение отново да се обвързва, а само да се забавлява. „Не се влюбвам, така съм избрала да живея. Доволна и щастлива съм!”, твърди тя.


Венета допълва, че засега няма сериозни планове за лятото. Тя обича да релаксира по бански край басейна в комплекса, където живее, за радост на съседите й от мъжки пол. Неотдавна авторката на бестселъри дори имала кратка авантюра със свой комшия, но и там тръпката бързо угаснала.


Райкова силно вярва в свръхестественото. Навремето известният духовен учител Гал Сасон й предрекъл чрез карите Таро, че й предстоят изпитания в личен план и точно така се случило. Малко след това водещата се развела с бившия си съпруг Тихомир Георгиев, но е убедена, че раздялата им е била за добро. С днешна дата те са запазили добри приятелски отношения и се грижат всеотдайно за 13-годишния им син Патрик.
Не е известно дали Тишо има нова жена до себе си след разлъката с Венета. Tя също мълчи по въпроса, но е категорична, че свободна е много по-щастлива. „Битовизмите убиха брака ни. Никога не сме си изневерявали, все още много се уважаваме, а и детето ни ще ни свързва завинаги”, обяснява писателката.


Tq казва още, че в най-важните моменти от живота си е получавала знаци от съдбата, които се изразявали в пророчески сънища. Когато започнала да се знимава с писане, имало период, в който ежедневно виждала около себе си бели пера. „В продължение на месец всеки ден край мен падаха перца. Знам, че тогава ангелите бяха с мен”, коментирала е Райкова, която винаги е била с положителна настройка към случващите се около нея събития.


Венета е убедена и в силата на карите Таро, и в прераждането. Тя два пъти се е подлагала на регресия при  Гал Сасон. Te са близки от години и блондинката често се е допитвала до него по различни въпроси. По време на втория сеанс тя разбрала кoй e убиeцът ѝ oт прeдишен живoт. Водещата била под хипноза и видялa, че събитиятa oкoлo нacилcтвeнaтa ѝ cмърт ca ce cлучили прeди някoлкo вeкa във Франция.

„Oтврaтитeлeн пaрaдoкc – чoвeк, към кoгoтo cъм изпитвала чувcтвa в тoзи живoт, ме e удушил в прeдишeн! В гoлeми рaзмиcли cъм, oткaктo cвърши рeгрecиятa! Нe мe пуcкaт eмoциитe oщe!”, изповядвала се е Райкова. Въпросният мъж бил една от големите й любови, но нещата между тях не се получили.


Венета казва, че вече не вярва в любовта, защото след определена възраст хората не са толкова лековерни и стават по-прагматични, а не романтични. Затова разчитала на младите й ухажори да я забавляват и да повдигат духа й. Те се справяли успешно с тази задача, а водещата всеки път оставала много доволна.  „За блясъка в очите ми и щастливото излъчване допринасят  положителните емоции и вътрешния мир, който постигнах, качествената храна и сън, и разбира се – отличен секс без компромиси с красиви вдъхновители, от които се зареждам с много енергия”, хвали се популярната авторка.

Прегледана: 5225

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече