Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Силвия Петкова: След „Сървайвър“ със Зоран се обичаме още повече! Още не са похарчили наградата

Режисьорът Зоран Петровски, победител в шестия сезон на риалитито „Сървайвър”, и актрисата Силвия Петрова продължават да се обичат, стана ясно от участието им в предаването „Тази неделя” по Би Ти Ви. Трудният период, през който зрителите на Би Ти Ви разбраха, че двамата са минали, явно вече е зад гърба им.

Е, пак се случва Зоран и Силвия, които имат 5-годишен син Сива, да водят спорове, които прерастват в шеги, смях, после в скандал, но пък връзката им е все така силна.

„Въобще сме много смешни в нашата комуникация, но пък любовта я има, обичаме се и се забавляваме”, сподели Силвия Петкова.

За изпитанията във връзката им се разбра от един от епизодите на риалитито, заснето през лятото на миналата година на Филипините, когато режисьорът от македонски произход не сдържа сълзите си, прочитайки писмото от жена си. След като се убеди, че тя го чака и все така силно го обича, Зоран призна, че имал опасения за връзката им. Той даже се страхувал да прочете писмото от Силвия, защото не знаел какво да очаква.

„Бях на косъм да си изгубя семейството”, сподели Зоран с разтреперан глас и насълзени очи.

В предаването той обясни, че се стараел да бъде перфектен мъж и като такъв работел много, за да се грижи за семейството си. само че понякога това означавало да прекарва по-малко време вкъщи и съответно разреждане на споделените моменти с жена му. „А пък най-важна ти е тя… И на косъм да я изпусна, в смисъл да си замине и детето да расте с разделени родители. Не го исках това. И се надявам, че като се върна, ще ме чакат”, проплака Зоран.

След изповедта му, веднага се появиха съмнения дали по време на снимките на епизода, не е бил твърде емоционален, защото със Силвия винаги са изглеждали влюбени и сплотени. Това личи и от профилите им в социалните мрежи, където често качват снимки и видеа от ежедневието си. И все пак, щом Зоран споделя за трудности, сигурно са били такива. Трябва да се отбележи, че става дума за периода преди режисьорът да замине в началото на миналото лято с другите участници и екипа на „Сървайвър” за Филипините. Зоран и Силвия не се виждали близо два месеца. Когато актрисата посрещнала любимия си на летището в София, треперела от вълнение и радост.

„След този период в „Сървайвър” всичко за нас беше като трамплин”, сподели режисьора. Поуката може би и за двамата е, че в днешно време, макар да изглежда, че се налага, не можеш да си навсякъде постоянно. „Просто там в тази изолация всичките неща ти влияят много по-силно”, каза Зоран.

Жена му Силвия също имала период, в който се тормозела от изискванията си към самата себе си що се отнася до домакинството и най-вече готвенето. „Първите две години, след като родих, много страдах, много чувство за вина, че не ми идва отвътре. Много се тормозих. И просто взех решение, че няма да се тормозя”, признава Силвия. Така че не виси по цял ден над печката, но пък времената са такива, а и има кариера, пише „Уикенд“.

„Наградата все още е в процес на мислене – накъде ще бъдат насочени всичките средства”, сподели Зоран за 150-те хиляди лева, които спечели като победител в шестия „Сървайвър”.

Прегледана: 5170

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече