Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Андреа имала пророчески сън за детето на Кубрат Пулев (Ето какво й се присънило) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Андреа имала пророчески сън за детето на Кубрат Пулев (Ето какво й се присънило)

Сагата между бившите влюбени продължава да бъде разтеглива като дамски чорапогащник. Всеки ден към нея се добавят нови щрихи, които хвърлят сянка върху уж приятелските им отношения. Оказа се, че нищо  този живот не е случайно. Далеч преди певицата да разбере, че Кубрат Пулев има син от друга жена, тя сънувала пророчески сън.

Между нея и боксьорът застанало бебе, което почнало да пълзи в различни посоки. Тя се чудела какво става, но не намерила обяснение на виденията. Сънят бил доста силен и запомнящ се. Поразровила се в разни съновници и разбрала, че бебето е промяна, но когато то е объркано и се движи в различни посоки, означава и предателство от приятел. Заинтригувана от прочетеното, певицата решила да направи собствено женско разследване, допитвайки се за информация и съвет от приятелки. Първоначално всички отричали да знаят, че Кубрат има бебе, камо ли друга жена до себе си. Въпреки уверенията им, тя не спирала да върти телефони и да разпитва.

Така се стигнал до момент, в който блондинката научила грозната истина от свой познат. Човекът признал, че боксьорът има син, който е надхвърлил 2 годинки. Думите му били потвърдени от още няколко души. Оказало се, че доста народ знае за появата на малкия, само не и тя.

Момченцето било признато от своя именит татко и дори се радвало на любовта и грижите му. Пулев бил изключително доволен, че е станал баща, при това от момиче, което не искало нито да бъде звезда, нито да е под светлините на прожекторите. Красавицата, според някои, се казвала Соня и била пълна противоположност на Андреа. Изключително слаба, притеснителна и всеотдайна към семейството си жена. Тя нямала намерение да се показва в публичното пространство, защото й били достатъчни грижите и вниманието на медалиста.

Пророческият сън станал причина за среднощните истаграм излияния на залязващата звезда. „Добре, че не ти се вързах да раждам деца без брак. Да му мисли оная с „копелетата”. Спри да говориш по телевизията, моля те, за теб какво е семейство! Ти и брат ти сте жалки”, написа цицорестата изпълнителката, като не допусна да добави, че знае всичко за родата на бившия си приятел и неговите авери.

Истината била, че Андреа е бясна от разкритието за детето. Чувствала се огорчена и предадена, защото се надявала, че един ден може да се съберат отново и да направят много деца, защото спортистът мечтаел за голямо семейство, така поне казвал, преди да се разделят. 

В гнева си написала и неща, за които после съжалявала Тя била наясно, че Кубрат й кръшка от началото на връзката им. Прощавала му, защото знаела, че любовта е едно, а сексът друго нещо. Надявала се, че ако роди, той ще кротне. Бебе без брак обаче не искала.

Оказа се, че след раздялата двамата не са запазили нормални отношения. Мине се не мине време и Андреа започва да го плаши със сензационни разкрития, свързани с бизнеса на семейството му или по отношение на жените, с които Кобрата е имал или има връзки. Според запознати тя не можела да преглътне факта, че той е успял да се реализира, да намери жена и да създаде дете. Андреа нямала мъж до себе си, нито пък желание да търси нова житейска половинка. Тя живеела на стари лаври, със стари песни и омотан украински флаг около тялото си, намек към Пулев, който е приятел и колега с братята Виталий и Владимир Кличко, да я забележи.

За разлика от приказливата изпълнителка, 42-годишният шампион не си правел труд да отговаря на словоизлиянията й. За него било повече от ясно, че връщане на зад няма. Той отказвал да обяви публично коя е майката на сина му, защото смятал, че личният живот трябва да бъде държан далеч от медиите. Нещо, което бившата му приятелка отказвала да разбере и непрекъснато гледала да забърква скандал след скандал.

Прегледана: 8810

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече