Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Натириха Дарин Ангелов от „На кафе“ заради словашки режисьор

Актьорът Дарин Ангелов е аут от екипа на панелистите в сутрешния блок на Нова телевизия „На кафе“, узна „Галерия“. Причина за раздялата на водещата Гала с чаровния актьор са репетициите в Народния театър за спектакъла „Орфей“, за които специална визита у нас отбеляза световноизвестният словашки режисьор Йерней Лоренци.

Дарин бил разпокъсан между театъра и телевизията. Малко след като се сблъскал с изискванията на Лоренци и екипа му, сред които са драматургът Матиц Старина, сценографът Бранко Хойник, дизайнерката Белинда Радулович, композиторът Бранко Розман и хореографът Грегор Лущек, Ангелов бил изправен на кръстопът. Разбира се, любовта към театъра надделяла.

От една страна, защото събитието е сред най-чаканите в новия театрален афиш, като по план трябва да се реализира на сцена през октомври тази година, а от друга защото си партнира с любими колеги Владо Пенев, Деян Донков и Биляна Петринска. Гала от своя страна била категорична, че иска панелистите да дават 100% от себе си на екран и затова решила, че по-добре да му намери заместник.

Избрала не кой да е, а Павел от рап дуото „Павел и Венци Венц“. Той на драго сърце дал положителен отговор, тъй като участията му спаднали почти до минимум, а за проектите му липсвало финансиране. Всеизвестен факт е, че неотдавна певецът окончателно „скъса“ с „Вирджиния рекърдс“, чиято шефка е Саня Армутлиева, основно по две причини разлики в идеите за бъдещи проекти, както и желанието и на Павел, и на Венци да развиват соло кариери.

Прегледана: 5095

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече