Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мис България 2020 Венцислава Тафкова избухва с участия

Венцислава Тафкова започна все по-често да се появява в светските среди. Носителката на титлата Мис България 2020 стремглаво си проправя път сред българския хайлайф и изглежда поканите й все повече се увеличават.

Едва на 23 години, пловдивската красавица е канена на редица светски събития, на които винаги е заобиколена от родни знаменитости. Явно темпераментният й характер се харесва на звездите и те не спират да се забавляват покрай нея.

На последното събитие, на което бяха поканени и други специални гости, Тафкова е в компанията на познати лица като Жасмина от „Сделка или не“, Панче Димитриев и Лили Клюкарката. Може би защото и двете са от Пловдив, но Венцислава и друг път е била забелязвана в компанията на Лили Клюкарката.

Друго приятелство на Венцислава също предизвика интереса на аудиторията – това с Александра от „Ергенът“. Младата миска е доста непредсказуема и добре знаела как да се хареса на всички покрай нея, затова бързо бързо си заформяла контакти.

В поп-фолк гилдията се говори, че Венцислава обмисляла да смени професията на модел с тази на чалга певица, затова нищо чудно да изненада последователите си, както направиха и други инстаграм звезди като Биляна Лазарова и Палома Митева.

Прегледана: 4315

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече