Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вихра проговори за новия си: Ава знае за него и щуротиите ни

Бившата съпруга на Иван Христов Вихра призна за връзката си с доктора. Тези дни в интервю тя проговори за него и разкри любопитни подробности.

„Димитър ми е много близък приятел от 22 години. Така ни завъртя животът, че 11-12 години не сме се виждали, защото той от 15 живее в чужбина. Той е анестезиолог и работи в една от най-добрите и реномирани клиники за пластична хирургия в Европа. Изключително близки сме. И двамата сме на 46 години, като аз съм родена на 22 май, а той на 24 същия месец. Имаме страхотна астрологична съвместимост. Това е човек, когото мога дa нарека сродна душа и още от деца си го знаехме.

Още като студенти прекарвахме цялото си време заедно, сега като се срещнахме след 13 години, се получи същото не спираме да си говорим. Ава не го познава лично, но съм й разказвала много истории, които сме имали, и тя много се е забавлявала с нашите щуротии в студентските ни години. Това е всичко, което мога да споделя за него на този етап. Със сигурност ще виждате още много наши общи снимки, защото планираме да прекараме ваканциите си заедно.

Това е човек, на когото имам пълно доверие и затова в негови ръце и на клиниката, в която работи, ще оставя да се погрижат и грижат оттук нататък за външния ми вид, защото те са вълшебници и най-добрите“, разказва за първи път за новия човек до себе си пред вестник „Галерия“ Вихра Петрова.

За момента двамата са просто много близки приятели, но не се знае дали това няма да прерасне в любов.

Прегледана: 6060

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече