Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Митко от „Фермата“ попари феновете: С Мая сме разделени! Това е новата ми

В края на миналата седмица бе излъчен епизод на „Смени жената“, в който участват семейството на Митко Гуспата и Боби и Нина Димитрови, по-известни като Пиленцата от Монако.  Димитър Господинов-Гуспа е емблематичен участник в първия сезон на „Фермата“. Вчера той направи важно уточнение, свързано с излъчения епизод на „Смени жената“, пише Lupa.bg.

„Поради стотиците съобщения относно участието ни в “Смени жената” и всички статии из социалните мрежи и канали, искам да се обърна към всички, които се интересуват от моя личен живот и този на децата ми.

Епизодът беше заснет преди 2 години, в началото на 2020 г. От тогава се случиха много неща в личен план и с Мая към днешна дата сме разделени. Въпреки това ние имаме прекрасни взаимоотношения и възпитанието и грижата за децата ни е наша обща кауза и цел в живота.

С този пост не търся никаква дискусия или съпричастност, както и неразбиране или отхвърляне. Вярвам обаче, че всеки има право на избор и днес и двамата сме щастливи с хората до себе си и живота, който живеем.

Ивко и Криси са неотлъчно до нас, подкрепят ни и ни обичат, както и ние тях, а това е най-важното за мен и нея.

Благодарим за прекрасните думи и пожелания и се надявам да продължаваме да търсим доброто в хората, независимо кои са те, какъв пример дават и колко добър е той“ – написа Митко в своя фейсбук профил.

Прегледана: 9195

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече