Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Силвена Роу отслабна с 10 кг с тестове на клетъчна основа (Ето какво разкри)

„Хранете се наполовина. Ходете двойно. Смейте се тройно, любете се и обичайте“, това съветва екстравагантната кулинарка Силвена Роу, която успя да свали над 10 кг и да влезе в топ форма.

Роу е на 55 години, но твърди, че биологичната й възраст се движи около 39 години. Това тя установила, след като се подложила на специални изследвания не само на клетъчна основа, а и с тестове на кръвта, косата и кожата, които се правят в Сан Диего, САЩ.

„Сократ е казал, че храната трябва да е лекарството ни, а лекарството да не е храната ни. Ако се тъпчем с боклуци, ние ще сме като едно кошче. Ако ядем хубава храна, ще светим и ще имаме енергия“, уточнява атрактивната дама. А суперхраните са известни и всеки може да си ги купи от магазина – сладък картоф, авокадо, кейл, спанак, аспержи, сушени боровинки, асаи или чия.

Освен храната, сънят също е елемент на отслабването. Трябва да се спи около 8 часа, самата готвачка прекарва в леглото поне по десет часа в денонощието. Тя си ляга много рано, към осем и половина вечерта, а се буди в шест сутринта пълна с енергия.

Важно е и да се спортува и тя често е във фитнес залата. Въпреки биохакинга Силвена не може да се пребори с високия си холестерол.

„Той е или наследствен, както е при мен, или от лоша диета. Аз само марули да ям или да приемам само вода, холестеролът ми е висок. Просто тялото ми го произвежда. Но отказвам дa приемам статини, които го махат от организма. Хората не знаят, а и докторите не им казват, че има доста скъп тест, който излиза след три седмици и проследява текстурата на холестерола. Ако частичките са меки и прашинести, не е опасно, но ако са тежки като камъчета, те правят плаки. Моите са от първия вид и затова съм спокойна“, обяснява кулинарката пред „Галерия“.

Прегледана: 14740

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече