Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Богданска: Дани ме попари! Никога няма да се върна при него

„Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за нормално. Но аз горях в тази любов и изведнъж някой ме попари.“

Това разкри Алекс Богданска с разбито сърце в откровената си изповед за развода с Дани Петканов. Тя е категорична, че никога няма да се върне при него, защото той самият се е постарал да разруши всички мостове помежду им.

„Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква индикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: „Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем“. Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това.

Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца“. „Аз очаквам от човека до мен да дойде и да ми каже, ако има нещо, което го приетснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го притеснява в моя характер и действия. Това не съм го правила и го отчитам като грешка“, разказа тя в „Търси се“.

И допълни: „Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си доволно през всички състояния – през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение. В момента отношенията ни с Даниел са добри, общуваме предимно за неща, които са свързани със сина ни Габриел и как той да бъде щастлив.

Психоложката ни посъветва са имаме т.нар. споделено родителство – колкото време е при мен, толкова да е и при Дани. Аз имам син и той има нужда от баща. А Дани е страхотен баща. Много търпелив човек съм и не знам какво трябва да направи човек, че да повиша тон. Детето ме накара да се чувствам още по-свързана с Дани в това наше ядро като цяло“.

Прегледана: 5755

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече