Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Драстично подмладена! Ваня Щерева конкурира щерка си с изпъната кожа - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Драстично подмладена! Ваня Щерева конкурира щерка си с изпъната кожа

Писателката сигурно е тръгнала на лов за гаджета, родени няколко поколения преди нея

Ваня Щерева е толкова подмладена, че не бихте могли да я познаете, видя Nie-jenite.bg. Авторката е издула устни, вманиачена по корекциите, а кожата й е изпъната до неузнаваемост. Едно бързо сравнение с дъщеря й Мила Роберт показва, че определено може да й е достойна конкуренция.

„Пила си от еликсира на младостта ли?!“, пишат й възхитени дружки в мрежата. За други пък намесите са прекалени вече и Щерева е крайно време да приеме възрастта си, която прехвърли 50-те, но явно още не иска да остарява.

Да, тази вдясно е Ваня Щерева!

„Сигурно е трънала на лов за гаджета, родени няколко поколения преди нея“, шегуват се по неин адрес потребители. В крайна сметка, ако това я прави щастлива, има пълно право да се наслаждава на младоликия си образ в огледалото, защитават я част от последователите.

А вие как намирате визията на писателката? Да си припомним и как изглеждаше тя преди време, когато още не бродеше из кабинетите на експертите по естетика.

Прегледана: 3465

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече