Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жана Бергендорф заби младо гадже! Певицата вече е запознала Симеон със сина си Леон

Жана Бергендорф често се разочарова от мъжете до себе си, но въпреки това не се отказва да търси истинската любов. Най-новата й победа в битката за щастие е младо гадже със сини очи, научи „Уикенд”. Звездата се среща с него вече повече от година и дори го е запознала със сина си Леон.

Мъжът до Жана Бергендорф, изглежда, е по-млад от нея, но това не пречи на хармонията в двойката. 36-годишната певица явно се чувства сигурна в чувствата на човека до себе си, след като е решила да го представи на сина си Леон. Младият мъж и момчето се разбират доста добре, твърдят запознати. Леон вече би трябвало да е завършил основното си образование, така че е достатъчно голям, за да намира общи теми за разговор с мъжа на майка си.

За въпросния мъж към момента не са известни никакви подробности, освен че се казва Симеон Ставрев и че футболният отбор, който подкрепя, е любимият и на Жана Левски. Двойката от време на време посещава родните стадиони, за да гледа мачове на любимия си отбор.

Бергендорф крещи в подкрепа на футболистите, а Ставрев е по-обран в поведението си, твърдят очевидци на футболните страсти на певицата. Самата Жана преди десетина дни се включи през социалните мрежи от един от тези мачове. Тя снима терена, но и мъжа до себе си. От записа се вижда, че се държи доста невъзпитано на стадиона, коментирайки въздържаното поведение на Симеон, и дори обижда мъжа си, използвайки по негов адрес изключително обидна дума, която не е подходяща за публикуване в печатна медия. Симпатичният младеж обаче се отнася с разбиране към уличния речник на любимата си, вероятно отдавайки го на емоциите от мача, а и на личните й проблеми от миналото, за които цяла България знае и които няма как да не са оставили отпечатък върху звездата.


Певицата, която е известна не само с хубавия си глас, но и с драмите си с наркотиците, малко след Нова година излезе от клиника за лечение на зависимости. През есента на миналата година тя обяви публично, че има намерение да влезе в такава клиника, а малко след това приведе този план в действие. Звездата е останала в клиниката няколко седмици.

Тя разкрива, че се лекува в България, но не разкрива точно къде. Източници на „Уикенд” издадоха, че е била в специализираната болница в софийския квартал „Суходол”. Там работят някои от най-добрите ни специалисти в лечението на наркомании и алкохолизъм. Жана твърди, че престоят й в болницата е свършил своята работа и засега тя е чиста. Но това е борба, която се води всеки ден. Основният стимул на певицата да се бори със своята зависимост е синът й Леон, твърди самата тя. Но романтичната връзка със Симеон също има своята важна роля в борбата й с дрогата.

Прегледана: 2870

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече