Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Окончателно! Никоя не печели „Ергенът” (Подробности)

Ергенът си остава ерген. Пророческите думи на феновете след старта на едноименното риалити за подбор на хубавици ще се окажат напълно верни, научи „Уикенд”.

Виктор Стоянов фитнес-мачото, за чието сърце, легло и портфейл се бориха със зъби, нокти, свалени гащи и скандали 22 красавици, ще си тръгне пак сам от Турция. Оказва се, че въпреки ожесточената конкуренция или именно заради нея, нито една от момите не успява да получи пръстен от него.

Наближаващият финал на първия сезон на „Ергенът” предизвиква нрвни сривове сред нежната част на аудиторията, която тръпне дали надутата рускиня Виктория Капитонова, онеправданата и опикана от съперничките си (според нейните думи) Александра или предизвикателната Дениз ще спечелят сърцето на Виктор. Източници на „Уикенд” разкриха, че нито една от красавиците няма да си тръгне като половинка на мачото, а Виктор така и няма да избере официална победителка в последния епизод на „Ергенът”.

Шоуто дава право на хубавеца да си тръгне без да обяви победителка, както и без да се обвързва занапред с която и да е от финалистките. Така щял да направи и Виктор, който ще остави първия сезон на хитовото предаване без категорична победителка и ще се задоволи само с хонорара от предаването. Такъв, по регламент се полага само на Виктор и на водещия на шоуто Наум Шопов, а красавиците от турската вила остават с добрите спомени, луксозния престой, униженията в ефир и бъдещи възможности за осребряване на славата си.

За финал в момента за фаворитки се спрягат Виктория, Дениз и Александра, като се очаква до края на шоуто да изхвърчат Благовеста Бонбонова и Людмила. За бетонираната изява на някои от красавиците в последните минути на риалитито говори и фактът, че те ще преминат във фазата на запознанство на Виктор с роднините им. До Турция, за да участват в епизоди в подкрепа на момичетата са пътували сестрата на Дениз Айлин, както и най-добрата приятелка на Виктория Анастасия. Руската красавица с бленуван „Ролекс” отново хлъзгаво пробутва в продукцията не член от семейството, а своя близка също рускиня, на чието първородно дете дори ще стане кръстница.

Прегледана: 8600

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече