Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Браво! Лъчо от Скандау защити жена си след „Стани богат“

Рапърът Лъчо от „СкандаУ“ защити жена си след представянето й в „Стани богат“ и нападките, които се изляха срещу нея след това.

В понеделник симпатичната Ралица Константинова имаше кратко и незапомнящо се участие в телевизионния хит „Стани богат“. След като дамата на сърцето му изгоря и си тръгна с 500 лева, изпълнителят реши да я защити пред всичките си приятели и последователи.

Според него жена му е много интелигентна, а фактът, че е сбъднала една от големите си мечти – да участва в риалити викторината „Стани богат“, е повод за възхищение, въпреки демонстрираната липса на особени знания, пише Lupa.bg. Той скочи остро на критиците и категорично отсече, че се гордее с майката на детето си и спътница в живота.

Ето какво точно написа Лъчезар в профила си в социалната мрежа, помествайки кадър на въпроса, който препъна Ралица по пътя към богатството:

„Да, жена ми е много умна и много красива. Да, не е Димо Падалски, нито Марти и вероятно е единственият човек, който не знае какво са “плутокрация” и “квадрига” и въпреки това.

Тя е Човек, който иска да сбъдва мечти! Не знам дали ви се е случвало някога да гледате предаване и да си кажете:

Ей, много яко! Искам да участвам!

Рали искаше да участва в “Сървайвър” и в “Стани Богат”. Едно от Две! Любопитно ми е професорите, които коментират постовете от участието ѝ във Facebook страницата на предаването, колко мечти са сбъднали?

Ще се въздържа от епитети за тях, макар да ми идват доста такива наум…

Рали, продължавай да сбъдваш мечти, аз съм до теб! Животът обича смелите – страхливите ги мразят! Или както се пее в една песен на Ъпсурт:

“Най-добрите ги мразят само нещастници!“

Прегледана: 2085

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече