Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Паник атаки тресат новата Лейди България! Лилия Билалова: Молех се на бог да ме прибере - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Паник атаки тресат новата Лейди България! Лилия Билалова: Молех се на бог да ме прибере

Паник атаки тресат новата Лейди България Лилия Билалова. Тя спечели престижния конкурс преди броени дни и разкри повече подробности за себе си и живота си.

Не крие, че най-голямото й притеснение са именно паник атаките – бич на новото поколение. „Една сутрин се събудих и имах чувството, че краката ми са като оковани. Не можех да дишам, мислех, че умирам“, спомня си Лилия, която оттогава се бори с разстройството.

Свързва се с психолог, който много й помага да овладее различни техники като скачане на трамплин, слушане на музика и ароматерапия.

„Имам ги още, преодолях жестоки сътресения, но ги контролирам и знам, че вече няма какво да ми се случи. Имала съм моменти, в които падам на земята и казвам: „Ако ме взимаш, Господи, направи го сега!“. Обичам да говоря със себе си, често заставам пред огледалото и си казвам колко много се обичам и колко много заслужавам. Това са психологически практики. Съзнанието е нещо много висше. Когато си внушаваш, че нещата са позитивни, те са такива. Ако си внушаваш, че не са, няма и да бъдат“, обяснява Билалова, която е племенница на Михаил Билалов пред „България Днес“.

Прегледана: 5410

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече