Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс от „Ергенът“ изплака: Подвикваха ми „дебела свиня“ зад кадър

„Минавам и някой ми казва – ти си дебела свиня. И цялото това нещо, ами да – не го дават. Това ли е от 95% от нещата, които не дават? Подиграваха ми се, че един ден исках да поспя и ги помолих да престанат, защото те се наливаха до никое време.“

Това разкри една от най-привлекателните участнички в „Ергенът“ и любимка на Виктор Стоянов – Александра Гърдева. По думите й зад кадър са се случвали много грозни неща, за които зрителите си нямат и на представа.

„Постоянно някой ми чупеше кремове, парфюми… аз знам кой е, но няма да го кажа. Повярвайте ми, много голяма част от това, което аз съм преживяла като тормоз, не го дават по телевизията и не знам от къде тези момичета вадят тази наглост да смятат, че по някакъв начин са прави. На мястото на тези девойки аз щях да се погледна отстрани и първо щях да отида и да се извиня на майка си!“, коментира Алекс в социалната мрежа.

Обиди Алекс търпи не само извън кадър. Най-сериозни Гърдева е нападана от Дениз Хайрула, която я е наричала „грозна“, „злобна“ и „проста“. Рускинята Виктория Капитонова пък неведнъж е казвала, че Алекс има раздвоение на личността.

За сметка на това пък Виктор открито й симпатизира и най-вероятно именно тя ще бъде неговата избраница.

Прегледана: 4070

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече