Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ева Веселинова не може да отслабне след раждането (Бившата репортерка се страхува от диети)

Откакто роди близнаците Борис и Стефания преди година, Ева Велинова не може да си върне предишната форма. Блондинката е малко по-едра отпреди, но пък явно не й пука. Тя се е съсредоточила върху отглеждането на бебетата и няма време за тренировки и диети.

Ева е споделяла, че като по-млада e била на прага на анорексията, ала си извадила поука и е осъзнала, че гладуването не е за нея. За щастие, това болезнено състояние е останало в миналото. Сега Веселинова не се ограничава и яде всичко. Бившата репортерка и панелистка на Гала хич не се впечатлява, че още не е свалила всички натрупани през бременността килограми. Тя е загърбила суетата и се радва на спокоен и щастлив семеен живот.


Близнаците на чаровната блондинка скоро ще навършат 1 години. След като стана майка, тя си даде кратка почивка от работа, но сега се е върнала към професионалните ангажименти. Ева вече е загърбила телевизията, ала е намерила ново поле за изява – занимава се с инфлуенсърство и реклами в социалните мрежи. Тя промотира предимно детски стоки.


„Освен да се грижа за бебчетата, успявам и да поработвам по различни рекламни кампании, но става бавно и трудно. С две малки деца не е никак лесно да бъдеш пълноценен човек!”, категорична е Веселинова. Тя допълва, че животът с близнаци не е само радост и хубави моменти. „Ако кажа, че всичко е розово, ще излъжа, но си заслужава всяка умора, стрес и саможертва. Не си представям живота, ако някое от двете ми слънчица липсваше”, споделя щастливата майка.


Покрай Борис и Стефания тя се научила как да забавя темпото, да се наслаждава на всеки миг, а не да живее на бързи обороти. „Те ме научиха, че всичко може да почака, защото щастието е с тях – тук и сега. Станах много по-балансиран човек”, коментира 36-годишната блондинка.


В отглеждането на близнаците бившата репортерка не разчита на детегледачки, а само на мъжа си и на двете баби. Майка й била неотлъчно до нея през първите седмици след раждането, докато успее да се климатизира и да свикне с новия начин на живот. „Пожелавам си всички да сме здрави! Страх ме е само от болести, нищо друго не може да ме уплаши!”, твърди журналистката.

Прегледана: 2800

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече