Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вижте тайната на Мими Иванова за вечна младост, тонус и добра форма! (Млечна диета спасява певицата)

75-годишната естрадна звезда Мими Иванова е сред малкото в бранша, които не крият годините си и не се притесняват от възрастта си. Певицата обаче изглежда драстично по-млада и почитателите непрестанно я засипват с комплименти и въпрос каква е тайната на млдежкото й излъчване и липсата на бръчки.

„Обикновено ми е весело да кажа на колко години съм. Не се притеснявам от това, не ги броя. Поначало лошо пресмятам, сигурно повечето музиканти са зле с математиката, но пък толкава да се направя на ударена и на много по-млада, отколкото съм, няма! Годините си вървят и да, имат си значение, но е важно как преминаваш през тях. Аз съм много дейна, старая се, поставям си много задачи и цели“, казва Мими.

Външността й обаче не е само ген, а изисква и полагане нa усилия. „Постоянно спазвам диети. С моя ръст и един килограм да трупна, става проблем. Около Коледа и Великден си позволявам да си хапна нещичко. Много мисля, когато хапвам разни неща. Понякога правя диета с плодове, зеленчуци и малко месце, в следващия момент друга – със сирене, кашкавал и мляко. Тя много ми помага. Имам две-три свои неща от диетите, които ме спасяват, когато стане тревожно“,откровена е Мими.

Половинката на композитора Развигор Попов споделя, че се грижи за тонуса си и с гимнастика, но не обича модерните сред младите фитнес зали, пише „Ретро“. „Ставайки от леглото, правя упражнения по час и половина на гладно. Гимнастика се прави с разум. Започнеш ли, трябва да я правиш минимум час. Помага ми“, категорична е естрадната легенда.

„И аз, и Развигор се грижим за здравето си и за духа си, може би затова и двамата сме в добра форма. Не правим нищо специално – храним се здравословно и се опитваме всичко да е съпроводено с усмивка! Важен е духът на човек, защото може да си в добра физическа форма, но ако нещо в главата ти бръмчи и те тревожи, мисля, че е много опасно. Затова, каквото и да ни се случва, винаги гледаме откъм светлата страна“, позитивна е Мими.

Прегледана: 7150

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече