Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Кали: Нямам пластики по лицето, мажа се с шипки! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кали: Нямам пластики по лицето, мажа се с шипки!

Кали доста често получава въпроси както си е правила лицето. Отговорът й е винаги – нищо, маже се с масло от шипка, или от кайсия и прави йога за лице. Преди време пробвала козметичната процедура мезотерапия, но с това се изчерпва досега й до естетичните клиники. Кали даже не си е сложила мигли, както е модерно. Преди време си сложила филър в устните, но се резорбирал с времето.

Ако искаш да си богат – работи здраво от млад, а ако искаш да си с млада кожа – недей да пушиш, смята Кали.

Певицата не е против корекциите. Не смята, че е лошо да се възползваш от развитието на естетичната и пластична хирургия, когато му дойде времето или пък имаш непреодолими комплекси. Кали приема ринопластиката на Камелия, която бе доста обсъждана. Колежката й се чувства по-добре сега, изглежда добре, така че не разбира критиката.

Кали обаче е против момичетата, които прекаляват с филърите. Смята, че един ден ще съжаляват, защото след 40-годишна възраст филърите се резорбират и при остаряване стават неприятни издутини, пише „Уикенд“.

„Като му дойде времето сигурно и аз ще си отрежа провисналата кожа  и ще си оправя лицето, но може и да не го направя, защото в тази нова музикална посока, която сега съм поела – нямам нито екстеншъни, нито изкуствени мигли”, сподели Кали наскоро.

Прегледана: 5850

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече