Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Суеверен! „Енергиен щит“ от врачка варди Мон Дьо

Мариян Станков – Мон Дьо е изключително суеверен. Тв водещият признава, че два пъти в месеца задължително посещава столична ясновидка, с която се съветва за работата и личния си живот. 43-годишният светски журналист много се страхувал някой завистлив колега да не му направи магия и редовно си лее куршум, пречиства се с яйце и спазва всички, което му препоръча ходжата. Освен предсказания в бъдещето, Мон Дьо си е изградил е „енергиен щит”, който го предпазва без да позволява някой друг да черпи от енергията му, пише „Уикенд”.

„От години е много суеверен и постоянно ходи да му гадаят за бъдещето. Някои злоупотребяват с доверието му и му взимат пари за разваляне на „черни магии”, а всъщност едва ли има магия”, споделят близки до тв звездата.

Преди време Мон Дьо разкри, че му било много трудно да победи демоните в себе си. „Най-тежката битка, която съм водил през живота си, беше с тях. Да, звучи като най-голямото клише на света, но битката в мен – с мен, още продължава” и уточни, че е водил епично сражение да овладее „бесовете в себе си”.

Прегледана: 1435

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече