Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс от „Ергенът“: Момичетата от шоуто ми се извиниха, но бяха лицемерни

Красивата Александра от „Ергенът“ е една от най-недолюбваните участнички от останалите момичета, но пък за сметка на това и най-харесвана от Виктор Стоянов. Нейните конкурентки не я харесват заради острия й език и нападките, макар самата Александра да има и друго обяснение.

Тя разкри, че участничките лични са й се извинили заради обидите към нея, но са го направили по доста лицемерен начин. Затова и тя отказва да контактува с тях.

Ето какво разкри красавицата около шоуто.

„Получавам хиляди съобщения от моите последователи с въпроси защо момичетата от „Ергенът“ ме мразят. Това е защото не им обръщам никакво внимание. Защото когато се извиниха след шоуто точно преди да бъде излъчен първи епизод, аз приех извинението, тъй като съм добър човек, но отказах да се виждам с тях.

Смятам, че не вибрираме на една честота. Освен това извинението им беше свързано с маркетинг, защото те имаха три месеца, преди да започне предаването, през които можехме да си простим и поговорим, но те го направиха дни преди да започне шоуто.“

Прегледана: 7430
1 Коментар
  1. […] По думите й обаче извиненията им били лицемерни и макар да ги приела, тя престанала да контактува с тях, писахме първи Nie-jenite. […]

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече