Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Щастлива и обвързана! Нацепен бг мачо мачка бомбите на Андреа от "Кухнята на Ада" - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щастлива и обвързана! Нацепен бг мачо мачка бомбите на Андреа от „Кухнята на Ада“

Кой би заподозрял, че голямата звезда на новия сезон на Hell’s Kitchen България ще бъде холандската красавица Андреа? Но фактите са си факти и въпреки че много сънародници от мъжки пол ѝ се точат, Андреа е обвързана и щастлива.

Вкъщност, оказва се, приятелят на надарената готвачка е дори българин и се казва Христо Калпакчиев и добрата новина е, че той най-после отключи профила си в Instagram и ние най-сетне видяхме кой е мъжът до холандката: От информацията, която половинката на Андреа е публикува, става ясно, че е мениджър на популярно заведение в София.Освен това се занимава с криптовалути (като Зори Джи) и с маркетинг.

За самата връзка не знаем много – нито кога е започнала, нито как. Въпреки това обаче от профилите им оставаме с впечатлението, че любовта между двамата е силна. Иначе за Андреа се знае, че в Нидерландия е имала бизнес, свързан с таксиметров превоз, отбелязва vbox7. У нас се изявява като модел, а готвенето го определя просто като хоби.

Прегледана: 4085

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече