Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

На 34 ли? Деница от „Ергенът“ се оказа 40-годишна!

Шоуто „Ергенът” спокойно може да се прекръсти на „Излъжи за годините си”. Момичетата в предаването ментят като за световно за това на каква възраст са. След Гери, която се подмлади с доста години и се оправда, че е „станала грешка”, се оказа и че Деница Дишкова е излъгала за годините си. Набори на блондинката издадоха, че тя е на 40 години, а не на 34, колкото твърди, че е, пише „Уикенд”.

Деница е започнала да учи магистратура през 2005 г., когато според нейните твърдения трябва да е била на 17 г. Всъщност през 2005-а риалити героинята е била на 23 години, а днес е точно на 40 лазарника. Зрителите на шоуто заподозряха, че мениджърката е по-възрастна още в първия епизод на шоуто.

При старта на романтичното приключение само Деница получи роза с различен цвят. Така наречената „Роза от пръв поглед“ бе за жената, която е оставила незабравимо първо впечатление у Виктор Стоянов и това бе именно блондинката. Зрителите на предаването предположиха, че мачото е дал розата на Дишкова, защото от всички визуално най-много прилича на бившата му половинка Христиана Парова.

„Харесвам я като поведение, обаче мисля, че тази дама е около 40-годишна, ако не и малко повече. Не разбирам защо им променят годините, особено когато е явно” – чудят се в социалните мрежи. Всъщност не от предаването променят възрастта на участничките, а самите жени лъжат коя е годината им на раждане. В анкетната карта голяма част от мадамите са вписали неверни неща, които не са проверявани от екипа на шоуто. Така блондинката решила да се подмлади с цели 6 години. Кандидатката за сърцето на Виктор ръководи администрацията на главно звено в АЕЦ Козлодуй. От първия епизод на риалити предаването стана ясно, че живее в хубава къща и има финансови възможности, като разчита на себе си, а не на богат мъж.

„Деница е много специална жена. Начинът, по който говори, движенията й, усмивката й. Разговорът с нея е много лек и приятен“ – хвали я Виктор. Зрителите харесват поведението и интелекта на Деница, която изпъква сред останалите участнички, но определено мястото й не е в това шоу.


Прегледана: 9255

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече