Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джулиана Гани проговори за детето си: За мен няма значение с кого е Давид

„За мен няма значение с кого е Давид – въпросът е да не му се отразяват нашите отношения. Затова се радвам, че изглежда щастлив с баща си, защото най-важното е детето да е добре, да е спокойно и гледано!“

Това заяви плеймейтката Джулиана Гани в отговор на въпроси на свои последователи относно ситуацията с 2-годишния й син. Припомняме, че след скандалната раздяла преди 4 месеца между нея и фитнес инструктора Илиян Найденов детето остана при баща си. Таткото отказа да върне Давид и в крайна сметка двамата родители оставиха съдът да реши на кого да даде правата.

„Мисля, че все пак с Илиян ще се разберем кой кога ще го гледа, скоро ни е делото и за детето е най-добре с Илиян да сме в добро отношения. Реших да не правя драми в името на една малка душичка. Все пак Давид е най-важен“, категорична е във видео сторито си Джулиана.

В същото време обаче неприятно впечатление направи, че Гани доста си противоречи. Малко след като заяви, че най-важното е Давид да е щастлив, без значение при кого е, тя обърна палачинката: „Няма да оставя детето на Илиян, защото то си е мое“. И добави: „Едно дете не бива да расте без майка, това е голяма травма за него. Това сме го обяснявали и на Илиян, но той е на друго мнение“.

Прегледана: 10305

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече