Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Все така гореща! Венета Райкова взе хляба на Кобилкина

Писателката дава любовни съвети, кълне се, че няма пластични операции

Венета Райкова е започнала интересна рубрика в социалната мрежа, която е озаглавила „Марс и Венера”. Всяка седмица писателката и водеща дава любовни и секс съвети на дамите, а и на господата. При това го прави напълно безплатно, пише Уикенд.

„Ще вземеш хляба на Наталия Кобилкина!”, шегуват се почитатели на блондинката.
„Тук ще си казвам директно мнението за взаимоотношенията, любовта, връзките”, коментира Венета Тя подкрепя жените да бъдат по-смели в действията си спрямо противоположения пол.

„Резултатите от анкетата, която пуснах, показаха, че 70-80% от вас няма да отбележат празника на любовта! Това не е добре, казвам ви аз! В този живот всички решения, всички действия се случват поради две причини – страх или любов! Затова ви казвам – празнувайте я тая любов! Живейте и действайте от любов, а не от страх! Ако искате всеки ден, ако не – поне на 14 февруари празнувайте любовта! Ако нямате любим човек в момента, обадете се на бивша любов или на някого, на когото все не събирате смелост да се обадите! Майната им на правилата кой пръв трябва да се обади – потъпчете егото си, гордостта, забравете обидите! Понякога тоя живот свършва толкова неочаквано, затова празнувайте я тая любов и без мрънкане, оправдания и спорове!”, написа Райкова по случай Свети Валентин.

И добави, че всички дами обичат подаръци, затова мъжете трябва да бъдат по-щедри.

„Червената роза никога не е клише! Особено за дългите бракове! Не ми казвайте, че нямате пари за една роза! Жена ви е родила деца, а децата се правят с много любов!”, коментира звездата.
Устатата блондинка неведнъж е разказвала и за сексуалните си преживявания. Тя твърди, че откакто е разведена, спи само с по-млади от нея мъже. 47-годишната авторка на бестселъри се била наживяла и вече не си падала по сериозните връзки, ами търсела господа само за краткотрайни забавления. Един от последните й любовници бил неин съсед.  
„Оглеждайте се около вас – за съседи, колеги, които ви харесват… Сексът е важен за психическото и физическото здраве! Аз например, след като ни затвориха през 2020 г., се загледах в един съсед и се видяхме няколко пъти за секс”, призна неотдавна Венета. За нея креватните акробатики с комшията били извор на творческо вдъхновение. Именно след разгорещените срещи в блока тя измислила част от сюжета по последната си книга. Според източник, съседът, с който блондинката е съгрешила, е доста по-млад от нея. Той е ерген и работи като мениджър в чужда компания, открила представителство у нас.
Райкова обича да се хвали, че не остава без мъжко внимание, но пък младите лъвчета бързо й омръзвали. На този етап от живота си тя предпочитала да посвети на сина си и на работата си, а не на романтични трепети.
„Преди 4 години се разведох, но нямам гадже, защото не искам обвързване. Имам авантюри с красиви вдъхновители на книгите ми на възраст от 30 до 40. Не се влюбвам, така съм избрала да живея, доволна и щастлива съм“, споделяла е неведнъж водещата.
Тя е категорична, че „пеперудите” са краткотрайни, а взаимното уважение и приятелството са тези, които остават във времето. Точно поради тази причина бившият й съпруг Тихомир до днешен е много важен за нея, защото след 13 години брак и интелигентен развод все още са си най-близки.

Блондинка неведнъж е подчертавала, че между тях не е имало трети човек. Не са си изневерявали, но рутината малко по малко убила брака им. За щастие, съумели да си разпределят грижите за сина им Патрик поравно и детето по никакъв начин не пострадало от раздялата им.
Венета е доволна, че за възрастта си изглежда свежо, без да си е правила каквито и да било пластични операции. Кълне се, че не си е пипала носа, нито си е слагала силиконови импланти. Е, подлагала се е козметични процедури, но умерено.

„От 2017 г. си слагам веднъж в годината ботокс в челото и правя устни, но имам много бърз метаболизъм – след два месеца всичко се разгражда и изчезва. За блясъка в очите и щастливото излъчване допринасят  положителните емоции и вътрешния мир, който постигнах. Ако искате и вие да го постигнете, прочетете книгите ми. Вътре има много ценни съвети не само за любовта, но и за това как да привлечете пари към себе си”, рекламира се популярната авторка.

Прегледана: 3005

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече