Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Боян Петров дал благословия за любовната афера на жена си

Радослава Ненова не иска да говори публично за връзката си, но пред близки разказвала история, която я оправдава в очите на околните

Съпругата на покойния алпинист Боян Петров отказва да коментира аферата си със световния рекордьор по парапланеризъм Весо Овчаров. Пред медиите тя явно няма да потвърди, нито да отрече, че е хлътнала по младока, който е луда глава, също колкото беше и трагично загиналият й мъж.

За пред близките Ради разказвала история, която я оправдава в очите на околните. Минаха 4 години от смъртта на Боян и тя получила послание в сънищата си да продължи напред, лично от него.

Радослава и Весо на разходка в природата

„Той иска да съм щастлива, а аз не съм склонна да се отдам напълно на любовта сега, на първо място е синът ми Явор, но споделяме общи интересни, той също е пътешественик и любител на природата, намирам утеха в тези отношения“, разкрива сърцето си Ненова.

Весо Овчаров е син на акад. Владимир Овчаров, известен професор по анатомия, хистология и цитология. Той постави своя световен рекорд по акропарапланеризъм, превъртайки се през своето крило цели 613 пъти.

Прегледана: 4165

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече