Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Респект! Лили изпрати бели лалета за Мутафова

Лили Иванова изпрати красив букет от бели лалета на дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, на 2 февруари – деня, в който великата актриса щеше да навърши достолепните 100 години. Юбилеят на комедийната прима бе честван в Сатиричния театър, в който тя игра десетилетия наред. Благодарение на модерните технологии, Мутафова „възкръсна” и неин холограмен образ бе прожектиран от сцената.

Букетът бе подарен на дъщерята на комедийната фурия Муки.  Тя не скри сълзите си, когато публиката стана на крака, за да „поздрави” майка й с дълги аплодисменти. „Мама живееше на тази сцена. Връщаше се от представленията с 10 години по-млада”, сподели развълнувана тя.

В залата на Сатиричния театър бяха Богдана Карадочева, Славчо Пеев, Искра Радева, Христо Мутафчиев, вицепрезидентът Илияна Йотова, Йорданка Фандъкова, Кристиян Вигенин и др. Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева изпратиха кошница с цветя. Двамата щяха да уважат събитието, но са под карантина, тъй като първата дама е с ковид. Младият министър на културата Атанас Атанасов също изпрати цветя, но самият той не бе забелязан сред публиката, пише „Уикенд“.

Прегледана: 5905

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече