Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Иде бебе №3! Пейо Пощальона – пак татко, но с нова жена!

Пощальонът Пейо Филипов е в трепетно очакване да стана баща за трети път. До месец половинката му Калина Маркова ще дари 47-годишния музикант с наследник, който май ще е момче, пише„Уикенд”. Двамата още не са определили името на юнака, признаха влюбените гълъбчета в свое интервю.

„Калина се колебае за името, което аз съм избрал. Още не е съвсем убедена, че трябва да е точно то”, с усмивка обяснява какъв точно е проблемът Пейо, но уточнява, че любимата му го е научила, че всеки човек може да смени името си, дори няколко пъти, което улеснявало въпроса за избора как да кръстят бъдещия си наследник.
Пейо и Калина се познават от доста години, но са девойка едва от около 3 лета. Срещнала ги е работата, като Калина помага като нотариус по казусите на музикалния клуб на Пейо, но с времето отношенията между тях се развиват в интимна посока.

Калина Маркова е по-млада от музиканта и работи като нотариус в Гоце Делчев. Двамата живеят през седмицата там и през уикенда са в София. Музикантът споделя, че се върнал към корените си. Майка му е от село Ковачевица до Гоце Делчев, но изселили семейството й в началото на 70-те в Северна България. Сега Пейо открил роднини в Гоце Делчев и е много доволен от това. „Хубав край е, с хубави хора. Много местни ни помогнаха. Там съществува кодекс на честта и това да преценяваш хората според делата им, не да ги съдиш в началото по някои признаци”, споделя колегата на Гала от „Имаш поща”.

От предишните си партньори двамата имат три деца, а сега ще сменят памперси на общото четвърто. За идването на новия член най-доволен е синът на Калина – Максим, който живее с тях и учи втори клас в паралелка хореография. Като разбрал новината за ново бебе, големият син на Пейо, който вече е на 22 години, се пошегувал с него: „Реши още веднъж да станеш татко, преди да станеш дядо”.

Преди няколко години Филипов се разведе с бившата си жена Мария след 19-годишен брак. Днес двамата са в добри отношения, като съпруга №1 продължава да носи фамилията Филипова.

Прегледана: 6250

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече